Over AkidiA

Tim van 't Veer

Tim van 't Veer

Een persoonlijk contact met onze relaties vind ik het belangrijkst. Daarom nodig ik graag mensen uit voor een kennismaking in onze showroom om ons volledige assortiment te presenteren. Natuurlijk kom ik ook graag bij u langs met onze collectie. Een 'rijdende showroom' waarin wij een aantal kistmodellen hebben uitgestald.

Omdat elk product dat wij aanbieden op voorraad is, kunnen wij nog dezelfde dag leveren. Of het nou gaat om uitvaartkisten met een standaard afmeting of extra brede of lange kisten, alles brengen wij binnen een paar uur op bestemming. Het maakt deel uit van onze persoonlijke service. Zo kunt u ook rekenen op onze assistentie bij het in de kist leggen van de overledene.

Bram Koppert

Bram

In ons land wordt er tegenwoordig vooral gekeken naar het milieu en de eisen waaraan uitvaartkisten moeten voldoen. Een kist moet gemaakt zijn van natuurlijk materiaal. Vanwege de toenemende vraag naar milieuvriendelijke producten gaat men steeds vaker voor massief hout. Een dure optie? "Dat hoeft niet."

AkidiA Uitvaartkisten maakt massief houten kisten betaalbaar. In midden Europa beschikken wij over een eigen houtbewerkingsbedrijf. Hier vervaardigen wij exclusieve producten van uitsluitend goedgekeurd hout. Dit stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten op de markt te brengen.

Uitvaartkisten van echt hout

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij het maken van keuzes, waardoor men steeds vaker de voorkeur geeft aan een massief houten uitvaartkist. Kiest men voor zo'n massief houten kist, dan kiest men voor een natuurlijke grondstof. De gekweekte bomen worden voortdurend vervangen door nieuwe aanplant waardoor de bosomvang zelfs toeneemt. Bovendien nemen bomen tijdens de groeiproces CO2 op en dragen ze op die manier bij aan een gezond klimaat.

De uitvaartkisten van AkidiA zijn uitgevoerd met gewatteerde bekleding, welke exact op maat van de uitvaartkist gemaakt is, waardoor het geheel er zeer verzorgd uitziet.

Kies je voor AkidiA...

...dan kies je voor een natuurlijke en milieuverantwoorde partner."

Ons bedrijf, voortgekomen uit de meubelbranche, heeft een brede ervaring opgebouwd met de bewerking van massief hout. Al onze kisten worden gemaakt van het beste hout dat afkomstig is van speciaal geselecteerde bomen. Dankzij zorgvuldig bosbeheer blijven de bossen gezond en worden er continu nieuwe bomen aangeplant.

AkidiA beschikt over een ruim bedrijfspand voor de opslag, assemblage en afwerking van onze uitvaartkisten. Onze modellen zijn tot in detail perfect afgewerkt en onderscheiden zich door een unieke prijs-kwaliteit verhouding. De distributie naar onze afnemers verzorgen wij zelf vanuit onze hoofdvestiging, maar ook vanuit verschillende distributiepunten verspreid over het land. Snel en efficiënt.